28 Günlük Değişim: 11. Gün

11. günde neler yaşandı?

Sabahlar çok önemli. Çocukluğumuzdan beri erken kalkma mecburiyeti konduğu için, bize sevimsiz gibi gelseler de, sabah kaçta uyanırsanız uyanın mutlu olabilmek, erken ya da geç demeden "Uyandım ve bugün benim için süprizlerle dolu." diyebilmek büyük meziyet.

The Magic, çift basamaklı ilk rakamları geride bıraktığımız 11.gününde sabah uyandığımız andan itibaren enerjimizi yüksek seviyede tutabileceğimiz bir alıştırma yaptırıyor bize.

Ben kişisel olarak zaten mutlu uyanan bir insanım, gece uyumadan önce mutlaka yaşamak istediklerimi, hayal ettiklerimi, planladıklarımı düşünür öyle uyurum. Haliyle de mışıl mışıl uyur, güzel rüyalar görürüm.

Reklam
Reklam

Sabah uyandığımda da bu enerjime yansır. Siz de eğer sabah uyandığınız saattten memnun değilseniz, uyku probleminiz varsa, genel olarak uyanmayla ilgili probleminiz varsa gece uyumadan önce güzel şeyler düşünüp uyuyabilirsiniz.

Ve uyandınız, etrafınızdaki her şey için teşekkür ederek güne devam edin, kalktığınız yataktan tutun da sabah içtiğiniz suya kadar mutlu olun, teşekkür edin. Bu sizin hayatınızda ne değiştirir, diye düşünmeyin; çünkü gerçekten çok şey değişecek.

Etrafınıza verdiğiniz enerji size geri döner. Siz çevrenize mutlu, pozitif bir enerji verirseniz aynı oranda mutlu olursunuz. Özel hayatınızda da, iş hayatında da...

Kendiniz pozitif enerji verirken, sabah uyandığınız andan itibaren etrafınızdaki her şey için minnet duyarken, size pozitif enerji veren insanları da hayatınızda tutmaya dikkat edin. Onlara her zaman ihtiyacınız var.

Dem

demiyilmaz@gmail.com

demsblog.com