28 Günlük Değişim: 25. Gün

25. günün merak edilenleri...

Hayatınızın her anında size verilen ipuçları var. Evet, yanlış okumadınız, şu anda bile etrafınızda sizin için ipuçları dolanıyor. Bu bazen bir şarkı olabilir, bazen trafikte gördüğünüz bir reklam olabilir, bazen yanınızdaki kişilerin size bir sözü olabilir. Dikkat edin!

İpuçları egzersizi, The Magic kitabının en eğlenceli egzersizlerinden biri. Hayatınızda olmasını istedikleriniz için etrafınıza bakacak ve ipuçlarını yakalayacaksınız bugün. Oldukça eğlenceli, arabada giderken dinlediğiniz şarkılara, etrafınızda olan bitene bugün bir ayrı dikkat edecek ve yakaladığınız ipuçlarından hemen sonra teşekkür edeceksiniz.

Reklam
Reklam

Örnek vermek gerekirse, 55 kilo olmak istiyorsunuz ve kafanızda kendinizi görmek istediğiniz bir fizik mevcut, bunun için gördüğünüz herhangi birine dikkat edin, size ipucu olarak olmak istediğiniz bedende biri gösterilecek.

Gün içerisinde 7 adet ip ucu yakalamaya çalışın ve yakaladığınız her biri için teşekkür edin. Hem de çok içten edin çünkü o sizi hedefinize bir adım daha yaklaştıracak.
Günlük 10 maddelik teşekkür listenizi hazırlamayı ve gece yatmadan önce sihir taşınızı elinize alıp teşekkür etmeyi unutmayın.

Görüşmek üzere...

Dem

demiyilmaz@gmail.com

demsblog.com