28 numaralı forma Refik Yılmaz’a verildi

Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Çotanak Spor Kulüp yöneticileri,

Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Çotanak Spor Kulüp yöneticileri, amatör spor kulüplerine yönelik yardım ve desteklerin yanı sıra, sportif tesisleşmede büyük yatırımlara imza atan Yılmaz’a teşekkür ettiler. Giresun’un plaka numarası olan 28 Numaralı formayı da Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz’a hediye eden Çotanak Sporlular, yardım ve destekler sayesinde alt yapıya verdikleri önemin yakın gelecekte başarılı sporcular yetiştirerek meyvesini vereceğini söylediler.

Reklam
Reklam

Çotanak Spor Kulüp Başkanı Tevfik Yılmaz, Giresunlular Dernek Başkanı Halil Dağ ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz hafta kulüplerinin U 13, U, 14, U 15, U 16, U 17 ve U 19 alt yapılarının yanı sıra Amatör 2. kümede mücadele eden A takımlarına verilen 270 adet malzeme adına Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz’a teşekkür ettiler. Yeşil Beyazlıların başkanı Tevfik Yılmaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 28 Numaralı formayı da Refik Yılmaz’a hediye ederek, belediye desteğinin tesisleşme hamlesi ile birlikte yakın gelecekte başarılı sporcuların yetişmesine öncelik edeceğini söyledi.

Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz’da 28 numaralı formayı onurla taşıyacağını belirterek, “Ben bu formayı sadece saklamak istemiyorum. Sizlerle birlikte yapacağımız özel futbol maçlarında da terleterek hakkını vermek istiyorum” dedi. Çotanak Sporlular da Refik Yılmaz’ın maç teklifini kabul ederek, kısa sürede bu futbol organizasyonunu tertipleme sözü verdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: