28 Şubat Soruşturması

28 Şubat Soruşturması kapsamında sabah saatlerinde adliyeye gelen 3 emekli askerin ardından Emekli Tümgeneral Fuat...

28 Şubat Soruşturması kapsamında sabah saatlerinde adliyeye gelen 3 emekli askerin ardından Emekli Tümgeneral Fuat Büyükcivelek de ifadesi alınması için Ankara Adliyesine getirildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü 28 Şubat Soruşturması kapsamında, emekli Tuğgeneral Metin Yaşar Yükselen, emekli Albay Cengiz Koşal ile bir emekli asker ifadeleri alınmak bu sabah Ankara Adliyesi'ne getirilmişti. Soruşturma kapsamında emekli Tümgeneral Büyükcivelek de ifadeye çağrıldı. Büyükcivelek, öğle saatlerinde, soruşturmayı yürüten savcıya ifade vermek üzere adliyeye geldi.

Reklam
Reklam

28 Şubat soruşturması kapsamında İzmir'den emekli Korgeneral Abdullah Cahit Sarsılmaz, emekli Tümgeneral Ayhan Cansevgisi, emekli Korgeneral Temel Batmaz Dandin ve emekli Tuğgeneral Refik Zeytinci de ifade için çağrılmıştı. 4 eski generalin kısa süre içinde Ankara adliyesinde olması bekleniyor. Böylece, soruşturmayı yürüten savcılık tarafından bugün ifadeye çağlıran eski komutanların sayısı 8 oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: