29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Başkan Tarhan, Atatürk'ün emanet ettiği Cumhuriyetin kuruluşunun 89. yıl dönümüne erişmenin gururunu, onurunu, sevincini ve mutluluğunu yaşadığını belirterek, mesajında şunları kaydetti:

"29 Ekim 1923'te ilan edilen Cumhuriyetle birlikte milli, demokratik, laik ve çağdaş bir devletin temelleri atılmış, ülkemizde her alanda büyük gelişmeler kaydedilmiş, Atatürk'ün ortaya koyduğu ilke ve inkılaplar doğrultusunda top yekun bir kalkınma hamlesi başlatılmıştır. Türk milletinin, Atatürk'ün çevresinde kenetlenmesiyle yürütülen Kurtuluş Savaşı'nın zaferle sonuçlanması ve ardından Cumhuriyet'in kurulması, tarihin ender kaydettiği bir başarıdır. Kurtuluş Savaşı, ulusumuzun var olma savaşı, Cumhuriyet ise, yeniden dirilişin simgesidir. Atatürk'ün önderliğinde büyük Türk milletinin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyet'in, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatılmasının herkesin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur.

Reklam
Reklam

Cumhuriyetin 89. yıl dönümünde Ulu Önder Atatürk'ün düşünce sisteminden asla ödün vermeyeceğimizi ve Cumhuriyetimizin kazanımlarını sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığında olduğumuzu bir kez daha tekrarlar, tüm ulusumuzun ve Kadirli halkının Cumhuriyet Bayramı'nı kutlarım."

Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: