29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Çelikhan Belediye Başkanı Mehmet Bora, "Kurtuluş savaşı, ulusumuzun var olma savaşı, Cumhuriyet ise yeniden dirilişin simgesidir" dedi.

Çelikhan Belediye Başkanı Mehmet Bora, "Kurtuluş savaşı, ulusumuzun var olma savaşı, Cumhuriyet ise yeniden dirilişin simgesidir" dedi.

Belediye Başkanı Bora, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bora, mesajında şunları kaydetti:

"Bağımsızlık uğruna canlarını feda eden şehitler, Türk milletinin kalbinde sonsuza dek yaşayacak. Mustafa Kemal Atatürk'ün çevresinde Türk milletinin kenetlenmesiyle yürütülen Kurtuluş Savaşı'nın zaferle sonuçlanması ve ardından Cumhuriyet'in kurulması tarihin ender kaydettiği bir başarıdır.

Reklam
Reklam

Kurtuluş savaşı, ulusumuzun var olma savaşı, Cumhuriyet ise yeniden dirilişin simgesidir. Büyük Türk Milleti'nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatmak hepimizin vazgeçilmez, ortak sorumluluğudur. Her 29 Ekim'de yenilenen azim, kararlılık ve enerjimizle, Cumhuriyetin yıl dönümünde, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyor, tüm hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum."

Muhabir: Mustafa Aloğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: