29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Burdur Vali Vekili Bahir Altunkaya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Burdur Vali Vekili Bahir Altunkaya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Vali Vekili Altunkaya, mesajında, büyük zorluklarla kurulan, siyasal, toplumsal ve kültürel alanda bir yenilenme, kalkınma ve aydınlanma projesi olan Cumhuriyetin ilanının 89. yıl dönümünü hep birlikte kutladıklarını belirtti.

Bu anlamlı günde öncelikle Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını ve aziz şehitler ile gazileri sonsuz minnet, şükran ve rahmetle andıklarını kaydeden Altunkaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Reklam
Reklam

"Bugün Cumhuriyetin temeli olan insanımız, geleceğe daha aydınlık bakmaktadır. 89 yıl önce kadın, erkek, genç, yaşlı demeden bütün Türk milletinin çabalarıyla tarihe büyük bir imza attık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının vatan sevgisi ve istiklal aşkıyla büyük zorlukları aşarak yükselttikleri Türkiye Cumhuriyeti, aynı ideallere büyük bir sadakatle sahip çıkan yeni nesillerin omuzlarında yeni ufuklara doğru büyük adımlarla ilerlemektedir. Ortak kaygılardan yola çıkarak ortak hedeflere odaklanan milletimiz, gelecek ideallerini ortak başarı ve düşüncelerle daha da sağlam temeller üzerinde geliştirecektir. Tüm Burdurlu hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum."

Muhabir: Volkan Poliçe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: