29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Cumhuriyet ülküsünün çok anlamlı ve derin bir onur kaynağı olduğunu bildirdi.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Cumhuriyet ülküsünün çok anlamlı ve derin bir onur kaynağı olduğunu bildirdi.

Arslan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, cumhuriyetin, eşitlik, özgürlük ve uygarlık anlamı taşıdığını belirtti.

Türk milletinin tarih boyunca hep özgürlüğün peşinden koştuğunu anlatan Arslan, şunları kaydetti:

"Tarihimizin en zor zamanlarında bile bu aziz millet, zorluklar içinden çıkış gücünü ve iradesini kendi içinden sayısız kez üretmeyi başarmıştır. Milli mücadelemizin pek çok devlete örnek teşkil etmesinin sırrı, yalnızca 7'den 70'e tüm halkın omuz vermesinde değil, aynı zamanda Kurtuluş Savaşı sonunda bağımsız bir devleti kurmasında gizlidir. Cumhuriyet ülküsü bizler için, çok anlamlı ve derin bir onur kaynağıdır. Türk insanını karanlıktan aydınlığa çıkartan ve Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak temelleri atan Cumhuriyetimizin 89. yıl dönümünü kutluyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Mehmet Tuğcu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: