29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, "Cumhuriyetimiz'in ön gördüğü özgürlükçü demokrasiyi geliştirmek için bütün gücümüz ile çalışıyoruz" dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, "Cumhuriyetimiz'in ön gördüğü özgürlükçü demokrasiyi geliştirmek için bütün gücümüz ile çalışıyoruz" dedi. Şener, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyet'in gelecek adına en büyük güvence olduğunu vurguladı. "Egemenlik, kayıtsız, şartsız milletindir" ilkesiyle Cumhuriyet'i ayakta tutan Türk milleti ile büyük bayramı kutlamanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Şener, mesajında şunları kaydetti: "Cumhuriyetimizin ön gördüğü özgürlükçü demokrasiyi geliştirmek için bütün gücümüz ile çalışıyoruz. Vatanımızın birliği ve bütünlüğü uğruna verilen kurtuluş mücadelesinin taçlandığı Cumhuriyetimizin 90. yıldönümünde aziz milletimizin bayramını kutluyor, başta Cumhuriyetimiz'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: