29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

EDİRNE (AA) – Keşan  Kaymakamı Bekir Dınkırcı, cumhuriyet koruyup kollandıkça, cumhuriyetin nice yıl dönümlerinin huzur ve mutlulukla kutlanacağını bildirdi.

EDİRNE – Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, cumhuriyet koruyup kollandıkça, cumhuriyetin nice yıl dönümlerinin huzur ve mutlulukla kutlanacağını bildirdi. Dınkırcı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, millet olarak cumhuriyetin ilan edilişinin 90. yıl dönümünün coşkuyla kutlandığını belirtti. Cumhuriyetin Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarınca oluşturulan büyük bir eser olduğunu ifade eden Dınkırcı, şunları kaydetti: "Cumhuriyetimiz ulu önder Atatürk'ün önderliğinde milletimizin, azim ve kararlılığıyla vücut bulmuş büyük bir eserdir. Bu eser, büyük bir vizyonla daima ileriye bakan, özgüvenini sağlam tutan, heyecanla ve şevkle çalışan bir neslin bugünkü nesillere armağanıdır. Bizler, cumhuriyeti koruyup kolladıkça baş tacımız olan cumhuriyetimizin nice yıl dönümleri huzur ve mutluluk içinde kutlanacaktır. Türk milleti bugünlere nereden ve nasıl geldiğini asla unutmayacak, şanlı geçmişini koruyarak aydınlık geleceğine sımsıkı sarılmaya devam edecektir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: