2B Için Başvurular Hafta Sonu Da Alınıyor

Muğla Defterdarlığı, 2B arazileri için başvurularının hafta sonu da yapılabileceğini bildirdi.

Muğla Defterdarlığı, 2B arazileri için başvurularının hafta sonu da yapılabileceğini bildirdi.

Muğla Defterdarı Mustafa Kılıçaslan, yaptığı yazılı açıklamada, orman vasfını kaybetmiş 2B arazilerin kullanıcılarına satışı için başvuru süresinin 30 Ekim'de sona erdiğini anımsattı.

Bugüne kadar bizzat köylere giderek yapılan bilgilendirme ve başvuru alma çalışmalarının aynı şekilde devam ettiğini ifade eden Kılıçaslan, şunları kaydetti:

"Kanun gereği başvurularını yapanlar, taşınmazların tapusunu alabilmek için en önemli adımlardan birini atmış olacaklar. Hak sahiplerine ulaşabilmek amacıyla defterdarlık de bağlı mal müdürlüklerinde çalışan tüm personel, bayram tatiline kadar fedakarlık yaparak cumartesi ve pazar günleri dahil olmak üzere başvuruları almaya devam edecek."

Reklam
Reklam

Muhabir: Ali Rıza Akkır

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: