3 Adam son bölümünde Tolgahan Sayışman rüzgarı

Tv 8 izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatan Tv programı 3 Adam yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ekranların eğlenceli üçlüsü Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un sunduğu 3 Adam'ın yeni bölümüne bu hafta yakışıklı sunucu Tolgahan Sayışman konuk olacak.

Ekranların eğlenceli üçlüsü Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un sunumuyla gerçekleşen 3 Adam son bölümünde espriler ve kahkahalar havada uçuştu. Genç kızların hayran olduğu, şimdilerde Asla Vazgeçmem dizisiyle ekranlarda boy gösteren Tolgahan Sayışman programa damga vurdu. Keyifli sahnelerin gece boyu süreceği 3 adam son bölümü 2 Mayıs akşamı saat 00.15'te Tv 8 ekranlarındaydı

3 ADAM'DA DÜNYACA ÜNLÜ ŞARKICI SÜRPRİZİ

Dünyaca ünlü "Danza Kuduro" parçasıyla aylarca müzik listelerinde bir numarada yer alan ünlü şarkıcı Lucenzo, dizi ve sinemalardaki başarıları ile büyük beğeni toplayan Tolgahan Sayışman ve Murat Akkoyunlu. Programda; Lucenzo, Dünyaca ünlü Danza Kudura şarkısını seslendirdi, Tolgahan Sayışman ve Murat Akkoyunlu eğlenceli sohbetleri ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Anahtar Kelimeler: