3 Adam son bölümüne Tuvana Türkay konuk oldu

Tv 8 izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatan Tv programı 3 Adam son bölümüne Atalay Demirci ve Tuvana Türkay konuk oldu. Ekranların eğlenceli üçlüsü Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un sunduğu 3 Adam'ın bir sonraki bölümü heyecanla bekleniyor.

Ekranların eğlenceli üçlüsü Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un sunduğu 3 Adam son bölümüyle izleyenlerine keyifli bir gece yaşattı. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği 3 Adam'a bu bölümde Güverdin Uçuverdi filmi ile sinemaseverlerin karşısına çıkan Atalay Demirci konuk oldu. 3 Adam son bölümüyle Tv 8'de ekrana geldi..

ATALAY DEMİRCİ 3 ADAM'A KONUK OLDU

3 Adam'ın bu haftaki konukları; Güvercin Uçuverdi filminin başrol oyuncuları Atalay Demirci ve Tuvana Türkay, şarkıları ve yorumu ile beğeni toplayan Edis Görgülü, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının 5.Sezon birincileri Kıvanç ile Burak ve İşte Benim Stilim'in birincisi.3 Adam'da bu hafta; eğlenceli bir sohbet yaşanırken, Edis Görgülü seslendireceği birbirinden güzel şarkılar ile programa renk kattı.

Anahtar Kelimeler: