3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Uşak'ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Engelsiz Yaşam Merkezi'nde kalan engelliler vatandaşlara karanfil dağıttı.

Uşak'ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Engelsiz Yaşam Merkezi'nde kalan engelliler vatandaşlara karanfil dağıttı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Aile ve Sosyal Politikalar Uşak İl Müdürü Alper Sezer ve Engelsiz Yaşam Merkezi'nde kalan engelliler, sabah saatlerinde Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

Daha sonra Uşak Vali Vekili Nadi Kılıçarslan'ı ziyaret eden engelliler, Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara karanfil dağıttı.

Aile ve Sosyal Politikalar Uşak İl Müdürü Alper Sezer, etkinlik sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, engellilerin sosyal yaşama katılımını artırmak için çalışma yaptıklarını, Engelsiz Yaşam Merkezi'nde kalan engellilerin değişik etkinliklerle motivasyonlarını artırdıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Engellilerin başkalarına muhtaç olmadan yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak için herkese görev düştüğünü ifade eden Sezer, "herkesin potansiyel engelli adayı olduğu" fikrini benimsemesi gerektiğini ifade etti.

Muhabir: Soner Kılınç / Tolga Albay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: