"3 Aralık Dünya Engelliler Günü"

KOCAELİ (AA) - İzmit Belediyesi Engelli Meclisince düzenlenen programda "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" öncesi Kocaeli'deki engelli dernekleri bir araya geldi.

KOCAELİ - İzmit Belediyesi Engelli Meclisince düzenlenen programda "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" öncesi Kocaeli'deki engelli dernekleri bir araya geldi. İzmit'teki bir restoranda düzenlenen programda konuşan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, dünyadaki gerçekleri kabul edip, bir anlamda bu gerçeklerle hayatın diğer yaşanacak güzelliklerini de kaçırmamak gerektiğini vurguladı. Engelli vatandaşların hem dünyanın güzeliklerini hem de zorluklarını yaşadığını ifade eden Doğan, engelsiz olan insanlarında farlı sıkıntıları yaşadığını dikkati çetti. Doğan, bu anı daha güzel yaşamak için egellerin paylaşarak azaltılabileceğine dikkati çekerek, belediye olarak kentteki engelleri kaldırmak için önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydetti. Türkiye'de engelliler konusunda yapılan çalışmaları anlatan Doğan, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan engelli dostu bir kişidir. Bu konularda her zaman bizim arkamızda olmuş, önümüzü açmıştır. Yaptığımız bütün çalışmalarda engelli vatandaşlarımızı düşünerek adımlar atıyoruz. Biz insana hizmeti hakka hizmet olarka görüyoruz. Özellikle engelliye hizmet çok kutasal bir hizmet" şeklinde konuştu. Programda, İzmit Belediyesi Ritim Grubu "Nefes"in verdiği konser büyük beğeni topladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz