3 Aralık Dünya Engelliler Günü

MANİSA (AA) - Soma ilçesindeki Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi'nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Soma ilçesindeki Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi'nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi. Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Ender Tatlı, törendeki konuşmasında, "Benim öğrencilerimi sizlere anlatmak gerekirse onlar size her zaman sevgi dolu gözlerle bakarlar. Çok küçük şeylerden mutlu olur fazla birşey istemezler. Asla yalan söylemezler. Verilen görevi yerine getirmek için çabalarlar. Biz Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri ile gurur duyuyoruz" dedi. Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene de "Belediye meclis toplantısında üyelerimizin tamamının katılımı ile SOSEV'den devraldığımız binamızın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze Özel Eğitim Uygulama Okulu olarak tahsisi konusu görüşülecek. Belediye meclis üyelerimizin de oy birliği ile bu tahsisin gerçekleşecek diye ümit ediyorum. Bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim" diye konuştu. Konuşmaların ardından, okul öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler sahnelendi. Okuma yazmayı öğrenen 18 öğrenciye Soma Kaymakamı Bahattin Atçı tarafından hediyeleri takdim edildi. Kutlama programına Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı İbrahim Kılınç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy da katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: