3 Aralık Dünya Engelliler Günü

 Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla Türkiye Sakatlar Derneği Bayburt Şubesini ziyaret etti.

Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla Türkiye Sakatlar Derneği Bayburt Şubesini ziyaret etti. Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, okutman Mutlu Adak, polis memuru Emre Erden eşliğinde gerçekleştirdiği ziyarette, Türkiye Sakatlar Derneği Bayburt Şubesi Başkanı Aydın Soysal ve dernek üyelerine çiçek verdi. Soysal, insanca ve onurlu bir yaşam istediklerini belirterek, " Şimdi yeni bir yerel yönetim seçimi dönemine giriyoruz. Seçimlere katılan tüm siyasi partilerimize yaşadığımız sorunları bir kez daha hatırlatmayı görev olarak görüyoruz. Siyasi partilerimizden gerçekçi, programlanmış çözüm politikaları, bunları yaşama geçirecek ilkeli, tutarlı adaylar bekliyoruz. Aynı zamanda anayasasına pozitif ayrımcılığı işlemiş bir ülkenin vatandaşları olarak engelli adaylara gerçekten seçilebilme olanağı sağlanmasını diliyoruz" dedi. Sorunlarını belediye meclislerinde dile getirmek, çözüm için birlikte çalışmak ve hayata doğrudan müdahale edebilmek istediklerini dile getiren Soysal, "Engelsiz bir dünya yaratmanın mümkün olduğunu biliyoruz. Ülkemizdeki engellerin kaldırılması için her vatandaşımızı desteğe ve etkin katılıma davet ediyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: