3 Aralık Dünya Engelliler Günü-Kırklareli Emniyet Müdürü Aktaş'tan, Uzunoğlu'na Ziyaret

Kırklareli Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş, Türkiye Sakatlar Derneği Kırklareli Şubesi Başkanı Arif Uzunoğlu'nu ziyaret etti.

Kırklareli Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş, Türkiye Sakatlar Derneği Kırklareli Şubesi Başkanı Arif Uzunoğlu'nu ziyaret etti.

Aktaş, ziyarette yaptığı konuşmada, tüm engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutladı.

Kaybolma riskiyle karşı karşıya olan zihinsel engellilerin tespiti için parmak izi çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Aktaş, "Engelli vatandaşlarımız kayboldukları zaman kendilerini anlatamıyorlar. Bu durumda birçok problem yaşanıyordu. Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü olarak merkez ve ilçelerinde engelli vatandaşlarımızın parmak izlerini alıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

-Kırklareli Belediye Başkanı Çağlayan, mesaj yayımladı

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, engelli vatandaşların başkalarına muhtaç olmadan, daha iyi hayat şartlarına kavuşabilmeleri için mutlaka iş hayatında etkin biçimde olmalarının gerektiğini belirtti.

Çağlayan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, engellilerin her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Çağlayan, 3 Aralık Dünya Engeliler Günü'nün, engelli vatandaşların haklarını kazanmaları ve yaşam standartlarının geliştirilmesi açısından önemli bir gün olduğunu kaydetti.

Muhabir: Özgün Tiran / Salih Baran

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: