3 ay sonra baba olacaktı

BURSA (İHA) - Bursa'da 3 ay sonra baba olmaya hazırlanan bir genç, şehir merkezinde kullandığı aracın takla atması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Yıldırım İlçesi Eğitim Caddesi'nde öğle saatlerinde meydana gelen kazada, Eğitim Fakültesi istikametinden Sinandede yönüne giden teknik servis elemanı Zekeriya Güler (24) idaresinde 16 J 3591 plakalı araç, virajda direksiyon hakimiyetini kaybedince ilk olarak yol kenarındaki otobüs durağına çarptı. Ardından bariyerlere çarparak yan yatan otomobilde sıkışan Güler, olay yerinde hayatını kaybetti. İtfaiye, polis ve 112 Acil Servis ekipleri kazayla ilgili seferber olurken, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından kurtarma ekibi aracın ön camı kırarak Güler'in cesedini çıkardı. 3 ay sonra baba olmaya hazırlandığı öğrenilen Güler'in yakınları ve mesai arkadaşları, olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

Reklam
Reklam

Güler'in bir müşterisine servis hizmeti vermeye gittiği parça gerektiği için işyerine geri döndüğü öğrenildi. Genç adamın mesai arkadaşı Semih Çalışkan'ın hizmet verilen evde beklediği ve kazadan kurtulduğu bildirildi. Kaza esnasında otobüs durağında bekleyen 3 kişinin ise yara almadan kazadan kurtulduğu ifade edildi.
Olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.