"3 büyük kulüp" Gökhan'la ilgileniyor

Turkcell Süper Ligi'nin gol kralı Kayserisporlu Gökhan Ünal, sezonun sonuyla birlikte 3 büyük kulübün kendisiyle ilgilendiğini, bu konuyla ilgili son kararı kulübünün vereceğini söyledi.

2005-2006 sezonunu 25 golle gol krallığı sıralamasının zirvesinde bitiren Gökhan Ünal, Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi üyeleriyle, belediyenin aile yaşam merkezinde düzenlenen toplantıda biraraya geldi.

25 golle 'Gol Kralı' tacı taktığı geçen sezonda, şike söylentilerine ilişkin düşüncesi sorulan Gökhan, "Türkiye'de şike olduğuna inanmıyorum. Olsaydı, Denizlispor, Fenerbahçe'ye maçı verirdi" diye cevap verdi.

Reklam
Reklam

Söyleşiye katılan genç futbol severlerin adeta soru bombardımanına tutulan Gökhan, sezonun sonuyla birlikte "3 büyük kulübün" kendisiyle ilgilendiğini, bu konuyla ilgili son kararı kulübünün vereceğini ifade ederken, "en çekindiği savunma oyuncusu" sorusuna ise "Beşiktaşlı İbrahim Toraman çok iyi bir defans oyuncusu" şeklinde cevap verdi.

Gökhan, İngiliz, Fransız ve İspanyol takımlarından çeşitli teklifler geldiğini, ancak şartların henüz oluşmadığından da söz etti.