3 Çocuk Annesi Kadından 11 Gündür Haber Alınamıyor

Adana’da 3 çocuk annesi kadından 11 gündür haber alınamıyor. Eşi ve çocukları, annelerinin hayatından endişe...

Adana’da 3 çocuk annesi kadından 11 gündür haber alınamıyor. Eşi ve çocukları, annelerinin hayatından endişe ediyor.

Merkez Çukurova ilçesi Karslı Mahallesi'ndeki evinden 5 Mart'ta ayrılan 43 yaşındaki Fadime Çam’dan bir daha haber alınamadı. Ailesinin polise ve savcılığa haber vermesinin ardından her yerde aranan kadın en son Kenan Evren Bulvarı’ndaki bir GSM şirketinin şubesinin güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Eşinin kaybolduğundan beri perişan olduklarını belirten İsak Çam, “Saat 13.00 gibi evden ayrılmış. Ben hastaneye gitmiştim, çocuklar da çalışıyordu. Geldiğimde evde yoktu. Üzerinde 29'ar gram üç tane bileziği, bir yüzüğü, cüzdanında da 500 lira bulunuyordu. Her yere gittik ama bir sonuç alamadık. Polis de bulamadı. Ne yapacağımızı şaşırdık. Hayatından da endişe ediyoruz. Üzerindeki ziynet eşyaları için kaçırılmış veya öldürülmüş olabilir.” dedi.

Reklam
Reklam

Ne olduğuna dair bir haber almak istediklerini belirten Çam, “Hakkında en küçük bir bilgimiz yok. Ne geldiyse başına öğrenmek istiyoruz. 26 yıldır evliyiz, haber vermeden hiçbir yere gitmezdi. Daha önce kendisiyle hiç tartışmadık. Küslüğümüz olmadı. Kaçırıldığını düşünüyorum. Görenler Allah rızası için bize ya da polise haber versin.” diye konuştu.

Fadime Çam'ın büyük kızı Ebru İmir annesini çok özlediğini belirterek gözyaşlarına boğuldu. 11 gündür perişan olduklarını aktaran İmir, şunları söyledi: “Kiracımızın kızının çalıştığı iş yerine gitmiş, onu sormuş. Oradaki güvenlik kameralarında 3 -4 saniyelik bir görüntüsü var. Polise, savcıya aklımıza gelen her yere gittik, ama bir sonuç alamadık. Başına her ne gelmişse annemizi istiyoruz. Hayatta olduğunu bilelim yeter. Onu bekliyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: