Korkunç görüntüler! 3 çocuk annesi kadının feci şekilde can verdiği kaza kamerada

Hatay'ın Arsuz ilçesinde, 3 çocuk annesi Sezen Kaplan’ın (40) yolun karşısına geçerken otomobil çarpması sonucu hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kaza, 7 Ağustos’ta Gökmeydan Kavşağı’nda meydana geldi. Ali G. yönetimindeki otomobil, ekmek aldıktan sonra evine dönmek için yolun karşısına geçmeye çalışan 3 çocuk annesi Sezen Kaplan’a çarptı. Kaplan, yaklaşık 80 metre savrularak feci şekilde can verdi. Kaplan’ın cansız bedeni otopsi için morga kaldırılırken, Ali G. ise gözaltına alındı. Ali G., ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde; otomobilin yolun karşısına geçmek isteyen Sezen Kaplan'a çarpması, talihsiz kadının metrelerce savrulduğu anlar yer aldı.

Reklam
Reklam

SÜRÜCÜNÜN TUTUKLANMASI İÇİN KAMPANYA

Sezen Kaplan‘ın yakınları kazadan sonra olay yerinden kaçtığı iddia edilen ve kaza günü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Ali G’nin tutuklanması için sosyal medyada kampanya başlattılar.

Olayla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Sezen Kaplan’ın ağabeyi Mikail Güler, kardeşinin ölümüne sebep olan sürücünün tutuksuz yargılanmak üzere aynı gün serbest bırakıldığını, bu durumdan kamuoyu vicdanının rahatsız olduğunu savundu. Güler, “Biz bu şahsın tutuklanmasını istiyoruz. Ortada bir ölüm ve 3 tane yetim kalan çocuk var. Biz adalet istiyoruz, başka bir şeyin peşinde değiliz” dedi.

Kaza anına ait güvenlik kamerası kayıtları ile aracın fotoğraflarını gazetecilerle paylaşan Güler, sürücünün tutuklanması için karara itiraz etmelerine rağmen bir sonuç alamadıklarını, bu nedenle de sosyal medyada kampanya başlattıklarını sözlerine ekledi. (DHA/İHA)

Anahtar Kelimeler: