3. Çocuk Festivali Başlıyor

Avrupa Çocuk Dostu Kentler Birliğine Türkiye'den üye tek şehir olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Çocuk Dostu...

Avrupa Çocuk Dostu Kentler Birliğine Türkiye'den üye tek şehir olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Çocuk Dostu Şehir vizyonuna giden yolda pek çok hizmetin yanı sıra kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen çocuk odaklı projelerin yanı sıra, çocuklar için hazırlanan mekanlar ve düzenlenen etkinliklerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Bu kapsamda Gaziantep Valiliği Koordinasyonunda, Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında " 3. Çocuk Festivali" etkinlikleri düzenleniyor.

Reklam
Reklam

Festival, 09-28 Nisan 2012 tarihleri arasında düzenlenecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: