3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın Vefatının 27. Yılı

Türkiye Cumhuriyeti'nin 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar, vefatının 27. yılında, Gemlik ilçesindeki anıt mezarının başında törenle anıldı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar, vefatının 27. yılında, Gemlik ilçesindeki anıt mezarının başında törenle anıldı. Umurbey Mahallesi'ndeki anıt mezar önünde düzenlenen törende, çelenkler bırakıldı ve saygı duruşunda bulunuldu. Celal Bayar Vakfı Konferans Salonu'nda merhum cumhurbaşkanının hayatını konu alan belgesel filmin gösterilmesinden sonra Umurbey Çarşı Camisi'nde mevlit okutuldu. Tören ve diğer etkinliklere, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Durmuş Yılmaz, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, Bursa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz, Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Gemlik Belediye Başkanvekili Vekili Aydın Bayraktar, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Sarı, Celal Bayar'ın torunları Akile Gürsoy ve Bilge Gürsoy ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Durmuş Yılmaz, etkinliklerin ardından Kaymakamlık ile Belediyeyi ziyaret ederek, ilçede yapılan çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: