3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü

Zonguldak'ta, 3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü kapsamında "Obeziteye Karşı Sağlık Yürüyüşü" gerçekleştirildi.

Zonguldak'ta, 3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü kapsamında "Obeziteye Karşı Sağlık Yürüyüşü" gerçekleştirildi.

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezi'nin işbirliğiyle düzenlenen yürüyüş, İl Sağlık Müdürü Bilal Cin, Zonguldak Halk Sağlığı Müdürü Aslıhan Külekçi Uğur ve öğrencilerin katılımıyla Zonguldak Öğretmenevi'nden başlayarak valilik önünde sona erdi.

Halk Sağlığı Müdürü Uğur, yaptığı konuşmada, Sağlık Bakanlığı'nın obeziteyle ilgili bir program yürütüğünü, bu amaçla vatandaşları yürüyüşe davet ettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Sağlık Bakanlığı'nın önderliğinde 81 ilde yürüyüşler gerçekleştirildiğini anlatan Uğur, "Halkımızdan obeziteyle mücadelede bize destek olmaların istiyoruz. Vatandaşlarımız fiziksel aktiviteleri hayatlarının bir parçası haline getirmeliler. Hep beraber yürüyelim, hareket edelim" dedi.

Muhabir: Kasım Sakallı / Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: