3 Ekim'de Trabzon Yürüyecek

Trabzon’da, toplumda düzenli ve yeterli fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılması amacıyla her yıl 3-4 Ekim tarihleri...

Trabzon’da, toplumda düzenli ve yeterli fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılması amacıyla her yıl 3-4 Ekim tarihleri arasında yapılan ‘Dünya Yürüyüş Günü’nde bir dizi etkinlik düzenlenecek.

Etkinlik kapsamında İl Sağlık Müdürü Kemal Süleyman ve Halk Sağlığı Müdürü Köksal Hamzaoğlu’nun da aralarında bulunduğu heyet, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti. Halk Sağlığı Müdürü Hamzaoğlu, organizasyona verdiği destekten dolayı Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. 3 Ekim Çarşamba günü saat 16.00’da Ayasofya kavşağı ile Beşirli arasındaki sahilde yapılacak yürüyüşe herkesi davet etti.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu da sağlıklı hayat için yürüyüş ve spor aktivitelerinin büyük önem arz ettiğini belirtti.
Vatandaşların yürüyüş yapabilmelerine katkıda bulunmak amacıyla sahilde Kemerkaya ile Beşirli arasında yaklaşık 6 kilometre uzunluğunda yürüyüş yolu yaptıklarını hatırlatan Gümrükçüoğlu, “Bundan iki yıl önce hizmete sunduğumuz yürüyüş yoluna vatandaşlarımız büyük ilgi gösteriyor. Sağlıklı yaşam için yürüyüş ve spor aktiviteleri büyük önem arz ediyor. Her yıl 3-4 kim tarihleri arası kutlanmakta olan ‘Dünya Yürüyüş Günü” etkinlikleri bu bilincin oluşturulmasında önemli bir yer tutuyor. Tüm vatandaşlarımızı sağlıklı yürüyüş etkinliğine davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: