3. Eskrim Ve Bilim Sempozyumu'na Doğru

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) ve Türkiye Eskrim Federasyonunca 17 Ocak'ta 3'üncüsü düzenlenecek Eskrim ve Bilim Sempozyumu'nda Türkiye'deki eskrim sporu ele alınacak.

Kocaeli Üniversitesi ve Türkiye Eskrim Federasyonunca 17 Ocak'ta 3'üncüsü düzenlenecek Eskrim ve Bilim Sempozyumu'nda Türkiye'deki eskrim sporu ele alınacak. KOÜ BESYO Seminer Salonu'nda gerçekleştirilecek sempozyuma federasyon yetkilileri, akademisyenler, spor adamları, sanatçılar ve uzmanlar katılacak. Sempozyumda “Eskrimin Sporcuların Fiziksel Gelişimine Olan Etkilerin İncelenmesi”, "Eskrimcilerde İvmelenme Değerleri ve Adım Frekansının Tuş Sayısı İle İlişkisinin İncelenmesi", "Eskrim Sporcularının Sosyoekonomik Yapıları", “Spor ve Sanat İlişkisinde Eskrimin Yeri” “Eskrim Sporu Yapan Sporcu Ailelerinin Psikolojik Kazanımları”, “Türk Eskriminin Dünyadaki Yeri” başlıkları ele alınacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: