3. Frig Vadileri Fotoğraf Yarışmasında Birinci Eskişehir’den

Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliği (FRİGKÜM) tarafından düzenlenen 3. Frig Vadileri Fotoğraf Yarışması...

Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliği (FRİGKÜM) tarafından düzenlenen 3. Frig Vadileri Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.

Eskişehir Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 15 Eylül 2012 ve 15 Nisan 2013 tarihleri arasındaki dönemi kapsayan yarışmaya Türkiye’nin bir çok ilinden toplamda 240 fotoğrafçı, 627 fotoğrafla katıldı. Jürinin değerlendirmesi sonucunda, Eskişehir’den Alper Elitok’un fotoğrafı birinciliğe layık görüldü. İkincilik ödülüne layık eser bulunamazken, üçüncülüğü Afyonkarahisar’dan Volkan Sepin kazandı. Jüri, yarışmaya katılan eserler arasından 29 eseri de sergilenmeye değer bulundu.

Reklam
Reklam

Yarışmanın, Frig ve Frigya kültürel mirasını sanatsal kaygılarla fotoğraflamanın yanı sıra, yarışmacıların fotoğraflarının FRİGKÜM arşivine kazandırılmasının amaçlandığı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: