3 günlük öğretmenin acı sonu

KARS (İHA) - Kars'ta meydana gelen trafik kazasında, kente yeni atanan genç bayan öğretmen öldü, babası ağır yaralandı. Kars Valisi Turhan, öğretmenin ölümüne sebep olan şoförü kastederek, "Bulun o namussuzu" diyerek, ekipleri alarma geçirdi.

Kars'a bir hafta önce gelen ve 3 gün önce çektiği kurayla Endüstri Meslek Lisesi'nde Biyoloji öğretmeni olarak göreve başlayan Sema Yılmaz (26), babası İsmet Yılmaz'la (60) birlikte akraba ziyaretine gitti. Dün akşam saat 21.30 sıralarında akrabalarının evinden ayrılıp kaldıkları otele yaya olarak giden baba ve kızına, Cumhuriyet Caddesi'nde, sürücüsü belirlenemeyen 36 KA 203 plakalı otomobil çarptı. Öğretmen Sema Yılmaz olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan baba İsmet Yılmaz bölgeden geçmekte olan zabıta devriye aracı ile Kars Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Kızının ölümünden haberi olmayan talihsiz baba daha sonra Erzurum Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Öğretmen Sema Yılmaz'ın hayatını kaybetmesinin ardından Kars Valisi Nevzat Turhan, Vali Yardımcısı Elif Nur Bozkurt Tandoğan, Emniyet Müdürü Ümit Batubay, Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Erdağı ve bir çok yetkili hastaneye giderek olayla ilgili bilgi aldı. Vali Turhan, "Bulun o namussuzu" diyerek, kazaya neden olan sürücünün bulunmasını istedi. Vali Turhan daha sonra üzücü kazayla ilgili basına bilgi vererek, "Görevine yeni başlayan öğretmen Sema Yılmaz'a, sarhoş olduğu tahmin edilen ve kaza sonrası kayıplara karışan kimliği belirlenemeyen sürücü çarpmıştır. Emniyet güçleri tarafından en kısa sürede yakalanacaktır. Milli Eğitim camiasının ve herkesin başı sağolsun" dedi.

Hastaneye gelen öğretmenin yakını Muzaffer Gündoğdu ise, Sema öğretmenin görevine yeni başladığını ve ilk görev yerinin ise Kars olduğunu söyledi. Kaza yerinde incelemelerde bulunan polis, araca ait plakayı kaza yerinde buldu ve kazayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

Reklam
Reklam