3 İlde Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu

Yalova, Diyarbakır ve Bursa illerinde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda 115 kilo esrar ele geçirilirken,...

Yalova, Diyarbakır ve Bursa illerinde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda 115 kilo esrar ele geçirilirken, 7 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Yalova Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yalova’da uyuşturucu madde ticaretini yapan ve doğu illerinden uyuşturucu madde nakleden şahıslara yönelik bir çalışma yürüttü. 11 ay süren takibin ardından Diyarbakır, Bursa ve Yalova illerinde ev ve işyerlerinde operasyon düzenlendi. Operasyonda 11 kişi hakkında işlem yapılırken, 115 kilo 485 gram esrar ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Yaşları 21 ile 35 arasında değişen F.Y. Ü.Y. S.N. M.C. H.A. E.V. ve M.Y. isimli 7 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: