3 Ilde Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu

Muğla, Antalya ve Burdur'da düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı.

Muğla, Antalya ve Burdur'da düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Fethiye Grup Amirliği ekipleri, turizm sezonu öncesinde ilçede uyuşturucu madde üretimi ve temini yapan kişilerle ilgili çalışma başlattı.

Polis ekipleri, Muğla'nın Fethiye ilçesi ile Antalya ve Burdur'da yaptığı ortak çalışma sonucunda turizm sezonunda gece kulüplerinde satılmak üzere uyuşturucu madde temin ettikleri iddia edilen kişilerin adreslerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda M.A.K, N.K, E.Ö, O.D, M.T. ve Ş.O. gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Zanlıların evlerinde yapılan aramada 2 kilo 450 gram esrar maddesi, 600 kök kenevir bitkisi ile bir adet sahte sürücü belgesi ele geçirildi.

Diğer illerde gözaltına alınanların da Fethiye'ye getirildiği, zanlıların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Muhabir: Utku Uçrak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: