3 ildeki kaçakçılık operasyonun yakalanan 21 kişi adliyeye sevk edildi

Erzurum'da sigara kaçakçılığı yapan kişilere yönelik olarak 3 ayrı ilde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 20...

Erzurum'da sigara kaçakçılığı yapan kişilere yönelik olarak 3 ayrı ilde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 20 zanlı adliyeye sevk edildi.
Kaçak sigara ticareti yapan bir organizasyonun varlığını tespit eden Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 aylık takibin ardından Erzurum, Ağrı ve Van’da kaçakçılara yönelik eş zamanlı operasyonlar düzenledi.
Operasyonlarda gözaltına alınan 21 kişiden biri emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakıldı. 20 kişi ise suç örgütü kurmak, kaçak sigara ticareti yapmak suçlarından adliyeye sevk edildi.
Operasyonlarda ise 312 bin 257 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz