3 Kasım Salı - Günlük burç yorumları

Tüm burçlar güne Ay-Satürn görünümüyle başlıyor. Bu sürecin etkilerini günlük burç yorumlarında görebilirsiniz. İşte İremSu'nun yorumladığı günlük burç yorumları...

Tüm burçlar 3 Kasım Salı gününe Ay-Satürn görünümüyle başlıyor. Bu süre koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçlarını nasıl etkileyecek? Ay-Satürn görünümü burçlardaki aşk, iş ve para durumuna etkisi nedir? Günlük burç yorumlarınızda bu etkiyi görebilirsiniz. Günlük burç yorumlarının detayını okumak için haberimizdeki linke tıklamanız yeterli.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

[

****](https://www.mynet.com/kadin/burclar-astroloji/aylik-burc-yorumlari.html?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=haber)

Reklam
Reklam

Koç burçları Ay-Satürn görünümüyle başlıyor. Bu enerji, aşk hayatınızla ilgili konularda ciddiyetle durmanızı sağlarken, kendi görüş yapınıza uygun kişilerle anlaşmanızda yardımcı oluyor. Duygularınızı ateşli bir şekilde ifade edebiliriz. Boğa burçları güne Ay-Satürn görünümüyle adım atıyor. Evinizle ilgili kira artışı veya ödemelerinizi, eşiniz ve iş ortağınızla aranızdaki mali konuları, aldığınız ücret ve işverenlerle olan görüşmeleri bu saatlerde yapabilirsiniz. İkizler burçları Ay-Satürn görünümüyle uyanacak. Bu görünüm, ilişkinizle alakalı konularda birbirinize karşı daha hoşgörülü yaklaşımların önemini vurguladığı gibi, gelir geçer tarzda değil, meseleleri ciddi biçimde ele alacağınızı işaret ediyor. Yengeç burçları Ay-Satürn görünümüyle Salı gününe başlıyor. Maddi konulardaki işlerinizi bu saatlerde yoluna koyabilirsiniz. Alacak-vereceklerinizi düzenleyebilirsiniz. Sağlık giderleriniz, ihtiyaçlarınızla ilgili bütçenizi yapabilirsiniz. Aslan burçları Ay-Satürn görünümüyle başlıyor. Bu görünüm gayet olumludur, gönlünüzü şenlendirir. Ay, burcunuzda ilerliyor ve size yaşama hevesi, güzelliği sunuyor. Bu saatlerde keyiflisiniz, heveslisiniz.
Başak burçları Ay-Satürn görünüm etkisiyle başlıyor. Durumunuzu kimse bilmese de, gururlu tepkilerde bulunabilirsiniz. Aslında ilgi görmeye ve takdir edilmeye ihtiyacınız var. Terazi burçları Ay-Satürn görünümü, başkalarıyla olan her türlü paylaşımı zenginleştirici, yaratıcı tarzda düşünmemizi sağlayıcı, işlerimizi sağlam ve uzun vadeli şekilde ele almanızı destekleyicidir. Akrep burçları Ay-Satürn görünüm etkisi altında başlıyor .Bu görünüm, iş hayatınız ve mali konuları vurgulayıcı olup size güç verir. İlerisi adına umutlandırır. Ayrıca ciddi ve tutarlı şekilde düşünmenizi sağlar. Yay burçları Ay-Satürn görünüm etkisi altında başlayacak. Bu görünüm sizi olumlu yönde destekleyicidir. Dış ülkelerle olan bağlantılar, haberleşme, yolculuk, iş girişimi gibi meselelerin dikkatlice ve doğru biçimde ele alınmasını sağlayıcıdır. Oğlak burçları Ay-Satürn görünüm etkisiyle Salı gününe adım atıyor. Bu görünüm, genel olarak başkalarıyla aranızdaki maddi veya duygusal yöndeki paylaşımların ciddiyetle ele alınmasını sağlıyor. İşlerinizi iyi takip edecek ve planlarımızı da ona göre yapacaksınız. Kova burçları Ay-Satürn görünümü Salı gününüzün ilk etkili enerjisidir. Bu görünüm, ilişkiniz veya ortaklaşa olan tüm işlerinizin ciddiyetle gelişimini sağlar. Balık burçları Ay-Satürn görünümüyle başlayacak. Bu görünüm, işiniz ve ilişkilerinizde takdir edilme, beğenilme, güçlü şekilde kendinizi ifade etme arzunuzun göstergesidir.

Reklam
Reklam

İremSu kimdir?

5 Ocak 1962 tarihinde doğdu. 1990 yılında Astrolojiyle ilgilenmeye başladı. O yıllarda ülkemizde astroloji alanında başvurabilecek kaynaklar, danışılacak kişiler sınırlıydı. 1997 yılına kadar kendi çabasıyla ilerledi ve astrolojinin özünü idrak etmeye çalıştı. 1997-2002 tarihleri arasında özel ders aldı. 2002-2005 döneminde çeşitli internet sitelerinde yazılar yazdı ve paylaşımlarda bulundu. Bu dönem hem gelişim hem deneyim sahibi olma hem de bir çok kişiyle tanışma fırsatı bulmasını sağladı. 2005 yılı itibariyle Mynet.com sitesinde Astroloji Danışmanı olarak göreve başladı. O tarihten bu yana hem kişisel danışmanlık hizmeti vermekte hem de köşesinin sorumluluğu gereği olan tüm bilgileri günlük, aylık ve yıllık yorumlar şeklinde takipçileriyle paylaşmaktadır.

Astroloji nedir?

Astroloji, doğum bilgileri ve gök cisimlerinin konumları ile kişilerin karakterleri ve başlarına gelecek olaylar hakkında kestirimlerde bulunulabileceği düşünülen bir inanç sistemidir. Bu sistem içerisinde yıldız haritaları veya başka araçlar kullanarak geçmişteki olayları açıklamaya çalışan ya da gelecekle ilgili iddialarda bulunan kişilere astrolog denir. Astrologlar kimi zaman tüzel kişilerin (örneğin, bir ülkenin) geçmişi hakkında açıklamalar ya da geleceği hakkında tahminlerde de bulunabilirler.Astroloji, bir bilim dalı değildir. Gökcisimlerinin davranışını ve diğer gök olaylarını inceleyen bilim dalları astronomi ve astrofiziktir. Astroloji, gökcisimlerinin konumlarını belirlemek için bilimsel verileri kullanır, ancak bu verilerden yapılan çıkarımlar bilimsel yönteme dayanmaz. Bu çıkarımların yapılmasında, bilim dallarında olduğu gibi kontrollü deneyler sonucunda elde edilmiş kurallar kullanılmaz.

Reklam
Reklam