3. kez duran kalbi, yeniden çalıştırıldı

KARAMAN'da motosikleti ile geçirdiği kaza sonucu kalbi 3 kez duran sürücü Osman Yapıcı, kalp masajıyla yeniden yaşama döndürüldü.

KARAMAN'da motosikleti ile geçirdiği kaza sonucu kalbi 3 kez duran sürücü 58 yaşındaki Osman Yapıcı, kalp masajıyla yeniden yaşama döndürüldü. Yaralı eşi 56 yaşındaki Meryem Yapıcı da, hastanede tedavi altına alındı.

Kaza, gece yarısı 2'nci Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi. Osman Yapıcı yönetimindeki 70 FP 560 plakalı motosiklet, içme suyu şebeke hattı için kazılan çukurun kenarındaki toprak birikintisine çarptı. Uyarıcı levha ve şeritleri fart etmeyip toprak yığınına çarpan kasklı Yapıcı, takla atan motosikletin altında kaldı. Başında kask bulunmayan eşi Meryem Yapıcı ise, yola savruldu. Bu sırada yoldan geçen ve kazayı fark eden bir kamyonet sürücüsü, kamyoneti ile park ederek yaralılara başka araçların çarpmasını engelledi. Sevk edilen sağlık görevlileri sürücü Osman Yapıcı'nın kalbinin durduğunu fark edince, diğer ağır yaralı eşi Meryem Yapıcı'ya müdahale edip ambulansa aldı. Olay yerine gelen ikinci ambulanstaki sağlık görevlisi Fatma Zeren, yaklaşık 20 dakika süren kalp masajı sonucu Yapıcı'yı yeniden hayata döndürdü. Osman Yapıcı ve Meryem Yapıcı, ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Tedavi altına alınan Osman Yapıcı'nın burada da 2 kez duran kalbi yapılan müdahale sonucu yeniden çalıştırıldı. Hayata döndürülen Osman Yapıcı ile eşi Meryem Yapıcı'nın hayati tehlikeleri devam ediyor. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: