3 Kişiyi Yaralayan Şahıs Kayıplara Karıştı

Edirne’de Londa Asfaltı üzerinde bulunan bir derneğe gelen kimliği belirlenemeyen şahıs dernekte bulunanların üzerine...

Edirne’de Londa Asfaltı üzerinde bulunan bir derneğe gelen kimliği belirlenemeyen şahıs dernekte bulunanların üzerine rastgele ateş açtı. Dernekte bulunan 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken, polis şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay öğle saatlerinde Londra asfaltı üzerinde bulunan Eski Londra asfaltı esnaflarının koruma ve yaşatma derneğinde meydana geldi. Yüzünü montunun şapkasıyla kapatan şahıs hiçbir şey söylemeden içerde oturan vatandaşların üzerine kurşun yağdırdı. Saldırıda Fikret Çalışkan, Sezgin Bakırcı ile Hikmet Akıncı yaralandı. Saldırıda yaralan 3 şahıs olay yerine gelen ambulansla hastanelere kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Saldırı sırasında dernekte bulunan Ziya çalışkan, “Biz içerde oturuyorduk, bu sırada içeri biri girdi ve 5-6 el ateş etti. Yüzünü montunun şapkasıyla kapattığı için kim olduğunu göremedik. Ateş ettikten sonra kaçtı” dedi.

Polis saldırgan şahsın yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: