3 kız öğrencinin sır ölümü

İngiltere'de aynı kolejde öğrenim gören 3 kız öğrenci 6 ay arayla yaşamlarını yitirirken, ölümlerle ilgili sır perdesi aralanamadı.

Ülkenin Wilts bölgesinin Trowbridge kentindeki ‘John of Gaunt’ adlı kolejin öğrencilerinden 13 yaşındaki Zina Hereward-Isaac, 15 yaşındaki Francis Scane ve 19 yaşındaki Kayleigh-Ann Thompson 6 ay içinde şüpheli biçimde ölü bulundu.

Şüpheli ölümlerin ilki Mart ayında meydana geldi. 13 yaşındaki Zina Hereward-Isaac evinde ölü bulundu. Bu olaydan sadece 5 ay sonra da 15 yaşındaki Francis Scane evinde asılı bulundu. Son olarak 19 yaşındaki Kayleigh-Ann Thompson, geçtiğimiz Salı günü evinde ölü bulundu.

Reklam
Reklam

TUHAF BENZERLİK
Kadın kuaförü Ann Thompson, evinde asılı bulunan okul arkadaşı Francis'in ailesine başsağlığı kartı gönderdi ardından da Facebook'ta ‘RIP Kayleigh-Ann Thompson' adında anma sayfası açtı.

Diğer yandan, sadece 6 ay arayla yaşamını yitiren 3 kız arkadaşın Facebook'ta ‘RIP Kayleigh-Ann Thompson’, ‘RIP Francis Scane’ and ‘RIP Zina Hereward-Isaac’ adıyla açtıkları anma sayfalarının benzerliği dikkat çekti. Wiltshire polisi, 3 kızın ölümünü ’şüpheli’ olarak değerlendirmediklerini ve ölümlerin birbiriyle bağlantısı bulunmadığını açıkladı.