3 Nolu sağlık ocağında skandal

Saat 10:00 sularında çocuğunu alarak 3 nolu sağlık ocağına muayeneye götüren bayana Dr. H.B. tarafından tacizde bulunulduğu iddaa edildi.

Saat 10:00 sularında çocuğunu alarak 3 nolu sağlık ocağına muayeneye götüren bayana Dr. H.B. tarafından tacizde bulunulduğu iddaa edildi. Daha sonra bayan eşini arayarak durumu anlatması sonucunda 3 nolu sağlık ocağına gelen kocası B.G. Doktora saldırdı. Sağlık ocağı çalışanları ve polislerin güçlükle elinden aldıkları H.B hemen arabaya bindirildi. Madur bayanın eşi B.G 'nin arkadaşları ve akrabalarınında olay yerine gelmesi ile linç edilmekten kurtulan Doktor hemen karakola götürüldü. İddalara göre Doktorun, çocuğunu muayeneye getiren bayana, çocuğu değil seni muayene edeyim dediği söylendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: