3. Single / 3. Video Klip

Yüksek Sadakat, önce 'Üstümüzden Bir Kuş Geçirdi', sonra 'Kafile'sini topladı. Şimdi de 'Aklımızın İplerini Salıyor'.

İlk olarak Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer, ardından Kafile ile radyo ve televizyonlarda 1 numaraya kadar yükselen parçaların yaratıcısı Yüksek Sadakat, 3. video klibini kendi isimlerini taşıyan albümlerinde en çok sevdikleri parça olan Akılım İplerini Saldım'a çekti.

Ünlü film ve dizi yönetmeni Çağan Irmak'ın bir süredir üzerinde çalışmakta olduğu ve 12 bölümden oluşan 'Kabuslar Evi' dizisinin son bölümündeki final sahnesinde kullanmak istediği Aklımın İplerini Saldım, konseptle bütünleşerek kliplenmiş oldu.

Reklam
Reklam

Sözü ve bestesi Kutlu Özmakinacı'ya ait olan Aklımın İplerini Saldım'ın klibi, dizinin platosu olan Beykoz'daki muhteşem bir konakta, gün boyunca süren çekimlerle ve işinin ehli profesyonel ekibin son derece özverili ve zevkli çalışmasıyla gerçekleştirildi.

Çağan Irmak'ın yönetmen yardımcısı Cem Karcı yönetmenliğinde çekilen klip, içerik olarak dizi filmin konusunun içine göndermeler ve çekilen performans görüntülerinin birleşiminden oluşuyor.

Daha şimdiden birçok radyonun listesine girip, playlistlerinde ilk sıralara yükselen Aklımın İplerini Saldım'ın video klip montajı bu hafta sonu gerçekleştirilecek ve bütün yerli müzik yayını yapan TV'lere önümüzdeki hafta ortası dağıtılacak.