3 takımın bileğini bükebilen çıkmadı

Profesyonel liglerde mücadele eden takımlar arasında sadece Galatasaray, Tarsus İdmanyurdu ve Malatya Belediyespor'un yenilmezlikleri sürüyor.

Turkcell Süper Lig'de bu sezon çıktığı her maçta puan alma başarısını gösteren ve averajla lider durumda bulunan Galatasaray, TFF İkinci Lig 5. Grup'ta ikinci sırada yer alan Tarsus İdmanyurdu ile TFF Üçüncü Lig 1. Grup'ta 21 puanla ilk sırada yer alan Malatya Belediyespor'un ortak özelliği namağlup unvanlarını korumaları.

Galatasaray, geride bıraktığı 12 haftada 8 galibiyet ve 4 beraberlik alırken, yenilgi yüzü görmedi.

Reklam
Reklam

Lige 4-0'lık Çaykur Rizespor galibiyetiyle başlayan sarı-kırmızlılar, Bursaspor, Ankaragücü ve Kasımpaşa'yı 1-0, Konyaspor'u 6-0, Beşiktaş ve Denizlispor'u 2-1, Gençlerbirliği'ni de 3-2 yenmeyi başarırken, Vestel Manisaspor ile 2-2, Kayserispor ve Gaziantepspor ile 1-1 ve Ankaraspor ile de golsüz berabere kaldı.

TFF İkinci Lig 5. Grup'ta 23 puanla ikinci sırada yer alan ve şu ana kadar oynadığı 13 lig maçından 5 galibiyet ve 8 beraberlikle ayrılan Tarsus İdmanyurdu da yenilgisizliğini sürdürüyor.

TFF Üçüncü Lig 1. Grup'ta lider durumdaki Malatya Belediyespor, geride kalan 9 haftada 6 kez galip gelirken, 3 kez rakipleri karşısında eşitliği bozamadı.