3. Uluslararası Arapça Yarışmaları'nın Birincileri Ödüllerini Aldı

Yıldırım Belediyesi önderliğinde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, BİHMED, Ensar Vakfı, Önder...

Yıldırım Belediyesi önderliğinde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, BİHMED, Ensar Vakfı, Önder İmam Hatipliler ve Akademi Lisan ve İlmi Araştırmalar Derneği proje ortaklığında yapılan 3. Uluslararası Arapça Yarışmaları'nın finalistleri ödüllerini aldı.

Balkan ülkelerinden gelen 80 birinci öğrencinin, Türkiye’nin birincileriyle yarıştığı 3. Uluslararası Arapça Yarışmaları’nda şiir okuma, hitabet ve musiki kategorilerinde birinci olan imam hatipli öğrencilere ödülleri İstanbul’da düzenlenen ödül töreni ile verildi.

Reklam
Reklam

3. Uluslararası Arapça Yarışmaları ödül töreninde, birincilere ödüllerini veren Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’e de yarışmaların final müsabakalarındaki desteğinden ötürü teşekkür plaketi takdim edildi. Yarışmada birinciler umre ziyareti ile ödüllendirilirken, ikincilere Ipad ve üçüncülere Iphone hediye edildi.

Haliç Kültür Merkezi’ndeki ödül törenine, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, MEB Din Öğretimi Genel Müdürü İrfan Aycan, Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Bozloğan, işadamı Remzi Gür, jüri üyeleri, eğitim, siyaset, sanat, medya mensupları ve yarışmalara katılan ülkelerin temsilcileri de katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz