3. Uluslararası Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.Merkezi İngiltere’de bulunan Fotoğraf Sanatı...

Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.

Merkezi İngiltere’de bulunan Fotoğraf Sanatı Federasyonu (FIAP) ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu'nun (TFSF) desteğiyle Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Türkiye’nin yanı sıra 12 ülkeden 181 amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçısının 689 eserle katıldığı 3. Nevşehir Belediyesi Uluslararası Fotoğraf Yarışması için Bilgisayar Eğitim Merkezi’nde bir araya gelen Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD) Başkanı Mustafa Karakaya, TFSF adına Serdar Akyay ve fotoğraf sanatçıları Ahmet Özyurt, Sami Türkay ,Tekin Ertuğ ve Yücel Demir’den oluşan seçici kurulun değerlendirme sonuçları açıklandı.

Reklam
Reklam

Yarışmaya Edirne’den katılan Emel Sezer altın ve gümüş madalyanın sahibi olurken, bronz madalyayı İstanbul’dan katılan İhsan İlze kazandı. Seçici kurul ayrıca İstanbul’dan Mehmet Uslu, İzmir’den Kadir İrkin, Ankara’dan Muhsin Atağ, Denizli’den Mehmet Çakır, Konya’dan Mehmet Uluyurt ve Kayseri’den Alp Meral’ın eserlerini de mansiyon ödülüne layık gördü. Yapılan değerlendirmede ayrıca sergilemesi yapılacak 40 fotoğraf da belirlendi.

Ödüller 20 Aralık 2012 günü düzenlenecek bir törenle sahiplerini bulacak. Ödül töreninde ayrıca, yarışmada dereceye giren eserlerin yanı sıra sergilenmeye layık görülen 40 eser de sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz