"3. Uluslararası Mardin Çocuk Ve Gençlik Tiyatroları" Festivali

3. Uluslararası Mardin Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali'nin açılış töreni, Genco Erkal'ın "İnsanlarım" oyunuyla yapıldı.

3. Uluslararası Mardin Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali'nin açılış töreni, Genco Erkal'ın "İnsanlarım" oyunuyla yapıldı.

Mardin Hizmet Vakfı'nca 2-9 Kasım tarihleri arasında düzenlenen, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Mardin Valiliği, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, Mersin Devlet Opera ve Balesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Halk Bankası tarafından desteklenen festival kapsamında, Mardin Müzesi, Sabancı Kent Müzesi ve Artuklu Üniversitesi'ndeki atölye çalışmaları sona ererken, festivalin açılış töreni ise Genco Erkal'ın "İnsanlarım" adlı oyunuyla gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

Mardin Vali Yardımcısı Hüseyin Avcı, törende yaptığı konuşmada bölgenin kalkınması adına her türlü sanatsal faaliyetin yapılması gerektiğini vurguladı.

Genco Erkal da Mardinlilere karşı oynamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

Daha sonra Vali Yardımcısı Avcı, Erkal'a plaket verdi.

Festival kapsamında 54 etkinlik gerçekleştirilecek.

Muhabir: Abdulhalim Çelik / Şengül Oymak / Meral Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: