3. Yargı Paketinin Yürürlüğe Girmesi

Kamuoyunda "3. Yargı Paketi" olarak bilinen 6352 sayılı kanun kapsamında yapılan değişiklikler göz önüne alınarak, Sakarya ve Düzce'deki kapalı cezaevlerinde

Kamuoyunda "3. Yargı Paketi" olarak bilinen 6352 sayılı kanun kapsamında yapılan değişiklikler göz önüne alınarak, Sakarya ve Düzce'deki kapalı cezaevlerinde kalan 164 mahkum, açık cezaevlerine nakledildi.

Çeşitli suçlardan Sakarya L Tipi Kapalı Cezaevi'nde bulunan 4'u kadın 101 mahkum, yürürlüğe giren 6352 sayılı yasadan faydalanmak için yaptıkları başvurular dikkate alınarak, Geyve ve Kocaeli'deki açık cezaevlerine nakledilmesine karar verildi.

Bu arada, Düzce B Tipi ve Akçakoca A-1 Tipi Kapalı Cezaevleri'nde kalan 1'i kadın 63 mahkum da yapılan başvuruları dikkate alınarak, Bolu ve Kocaeli'deki açık ceza ve infaz kurumlarına nakledildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Emrah Ulu - Ömer Ürer/ Atakan Çelik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: