3 yaşındaki çocuğa fiili livata iddiasıyla 14 kişi gözaltına alındı

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde 3 yaşındaki bir çocuğa fiili livatada bulunduğu iddiası ile 14 kişi gözaltına...

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde 3 yaşındaki bir çocuğa fiili livatada bulunduğu iddiası ile 14 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 7’si serbest bırakılırken diğerlerinin sorgusu sürüyor.

E.B. isimli çocuk, dün evlerinin yakınında bir yerden saat 15.00 sıralarında ortadan kayboldu. Ailesinin polise haber vermesi üzerine yapılan araştırmalarda 3 saat sonra çocuk baygın vaziyette bir arazide bulundu. Çocuğa ilk müdahale Çay Devlet Hastanesi'nde yapıldıktan sonra Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan muayenelerde fiili livata olayının gerçekleştiğinin belirlenmesi üzerine adli işlem başlatıldı.

Reklam
Reklam

Polis, olayla ilgili 14 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerden 7'sinin serbest bırakıldığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: