3 Yaşındaki Çocuğa Protez

GAZİANTEP (AA) - Doğuştan ayaklarından engelli olan 3 yaşındaki çocuğa, AK Parti Gaziantep İl Teşkilatı tarafından protez alındı.

Doğuştan ayaklarından engelli olan 3 yaşındaki çocuğa, AK Parti Gaziantep İl Teşkilatı tarafından protez alındı. Ayaklarından ve gözünden engelli 3 yaşındaki Eyüp Derebaşı için harekete geçen AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Engelliler Koordinasyonu Başkanı Hanifi Özdemir'e talimat vererek, çocuğa protez sağlanmasını istedi. Özdemir, Eyüp Derebaşı'na protez takılması için bir protez firmasıyla anlaştıklarını, hazırlanan protezin Eyüp Derebaşı'na takıldığını söyledi. Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Eyüp'ün anne ve babasının da engelli olduğunu belirterek, aileye yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade etti. Eyüp'ün bundan sonra yürüyebileceğini kaydeden Özdemir, "Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. engelli olan ailenin de sıkıntılarını gidermeye çalışacağız" dedi. Baba Hıdır Derebaşı da yardımda bulunan AK Parti teşkilatına teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: