3 yılda 67 milyon dolar kazanan sosyal medya fenomeni Corinna Kopf, 28 yaşında emekli olduğunu açıkladı! Sosyal medyada gündem yarattı

Sosyal medya fenomeni Corinna Kopf, 28 yaşında emeklilik açıklamasıyla bir anda dünya basınındaki yerini aldı. Fenomen isim abonelik sistemiyle işleyen bir sitede içerik ürettikten sonra 3 yılda 67 milyon dolar kazandı ve emekliliğe karar verdi. Fenomen isim artık müstehcen içerikler üretmeyeceğini açıklarken son olarak Donald Trump ile çekilen bir karesini paylaşarak sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Sosyal medya fenomeni Corinna Kopf, geçtiğimiz günlerde X (eski adıyla Twitter) hesabından müstehcen paylaşımlar yaptığı sitenin linkini kaldırarak, "Biyografimde artık bağlantı yok" şeklinde bir açıklama yaparak emekliliğini duyurmuştu.

2021 yılında sosyal medyada içerik üretmeye başlayan fenomen isim 3 yılda 67 milyon dolar kazanmıştı. Emeklilik açıklamasının sonrasında Kopf son paylaşımıyla da adından söz ettirdi.

Sosyal medya yıldızı UFC'deki bir dövüşte Donald Trump'la birlikte çekilmiş bir fotoğrafını tweetledi. Fotoğrafın altına 'Donald Trump'ı biliyorsunuz' yazdı ve bir de Amerikan bayrağı emojisi ekledi.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: