30 Ağustos Zafer Bayramı

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Öztürk, yayınladığı mesajında, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından birisi olduğunu belirtti.

Bu bilinçle her 30 Ağustos'ta bu büyük zaferin yıl dönümünün bir öncekinden daha da coşkuyla kutlanması gerektiğini vurgulayan Öztürk, şunları kaydetti:

"Nice canlar pahasına kazanılan 30 Ağustos Zaferi'nin yıl dönümünde, Aziz Türk Milleti ile onun bağrından çıkan kahraman silahlı kuvvetlerimizi şahsım ve temsil ettiğim Seyhan Belediyesi adına en kalbi duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım. Aziz şehit ve gazilerimizin bizlere kutsal bir emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti'ni koruyup büyük Atatürk'ün bize hedef olarak gösterdiği muasır medeniyet seviyesinin de üzerine çıkarmak için, yine onun hedef gösterdiği medeniyet yolunda ilerlemeye azim ve kararlılıkla devam edeceğiz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Emrah Yorulmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: