30 Ağustos Zafer Bayramı

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ünüvar, yayımladığı mesajında 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Türk milletinin destansı bir mücadeleyle, milli birlik ve beraberlik ruhu içinde esaret zincirlerini kırdığı ve bölünmez bütünlüğünü tüm dünyaya kanıtladığı bir tarih olduğunu belirtti.

Vatanı işgal edilerek bağımsızlığına kastedilen Türk milletinin, Büyük Atatürk'ün önderliğinde bir varoluş mücadelesi sonucu, Kurtuluş Savaşı'nda kaderini kendi elleriyle çizdiğini, ecdadın büyük fedakarlıklarla vatan yaptığı mukaddes topraklarda sonsuza kadar bağımsız yaşama iradesini ortaya koyduğunu kaydeden Ünüvar, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Tarihinde sayısız zaferleri olan şanlı Türk milleti bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yurtta sulh, cihanda sulh ilkesiyle dostlarına vefakâr bulunmaz bir dost olacak, düşmanlarına ise aman vermeden diz çöktürerek yüreklerine korku salacaktır. Üzerinde emperyalist oyunlar oynanan, içinde bulunduğumuz coğrafi bölge sebebiyle, zor badirelerden geçen milletimiz ve Büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti milli birlik ve kardeşlik içinde, ekonomisiyle, demokrasisiyle, ordusuyla, istikrarını koruyan, uluslararası alanda ağırlığını sürekli artıran güçlü bir ülke olarak yükselmeye devam edecektir. Ecdadımız bizlere bu ülkeyi din, dil, ırk gözetmeksizin omuz omuza birlikte mücadele ederek emanet etmiştir."

Muhabir: Emrah Yorulmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: