30 Ağustos Zafer Bayramı

Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, "30 Ağustos Zaferi'nin, Türk milletinin, tarihe altın harflerle yazdırdoığı en büyük destanlardan biri olduğunu

Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, "30 Ağustos Zaferi'nin, Türk milletinin, tarihe altın harflerle yazdırdoığı en büyük destanlardan biri olduğunu belirtti.

Özer, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, Türkz milleti olarak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 90. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Türk milletinin 30 Ağustos'ta kazandığı Büyük Zafer'in, tüm dünyaya hiçbir şekilde bağımsızlığından ve hürriyetinden ödün vermeyeceğinin kanıtı olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde tüm milletçe kazanılan şanlı bir zaferdir. Bu büyük zafer, milletimizin tarihe altın harflerle yazdırmış olduğu en büyük destanlardan biridir. Bu zafer öncesinde gerçekleştirilen mücadelelerde ülkemizi parçalayıp dağıtmak isteyen güçler dize getirilmiş, milletimiz üstün direniş örneği göstermiştir. Vatan millet sevgisi, birlik ve beraberlik duygularının üst seviyeye çıktığı 30 Ağustos Zaferi, bizim için yol gösterici olmalıdır. Malum olduğu üzere son günlerde ülkemizin etrafına baktığımızda hem ticari anlamda hem siyasi hem de ekonomik anlamda bir ateş çemberi olduğunu görmekteyiz. Dolayısıyla hem tedbirli hem de birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan güçler karşısında daha dikkatli olmak durumundayız."

Muhabir: İbrahim Süzer / Binnaz Ersoy

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz