30 Ağustos Zafer Bayramı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, "Binlerce yıllık şanlı bir tarihe, derin bir devlet

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, "Binlerce yıllık şanlı bir tarihe, derin bir devlet yönetimi birikimine sahip Türk milleti, bölünmez bütünlüğüne kasteden terör ve benzeri tüm tehditlerin üstesinden gelecektir" dedi.

Budak, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, 90 yıl önce Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde yapılan ve Türk Ulusu'nun bağımsızlığının ve Türkiye Cumhuriyeti'nin payidar kalacağının en büyük işareti olan Kurtuluş Savaşı'nın, Türk tarihinin en onurlu sayfası olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

30 Ağustos'un Başkomutan Atatürk ve silah arkadaşlarının bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin, Türk milletinin külleri içinden yeniden doğmasının destanı olduğunu vurgulayan Budak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Dünya coğrafyasının en hassas bölgelerinden birinde yaşayan Türk milleti, bu kadar asker ve sivil şehit verdiğimiz, vatanımızın üzerinde oyunlar oynandığı bugünlerde teröre ve dış destekçilerine karşı birlik ve beraberlik içerisinde, Atatürk ve silah arkadaşlarına layık olma sorumluluğuyla tam bir kararlılık, güvene ve güce sahiptir. Binlerce yıllık şanlı bir tarihe, derin bir devlet yönetimi birikimine sahip Türk milleti, bölünmez bütünlüğüne kasteden terör ve benzeri tüm tehditlerin üstesinden gelecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, yüce Türk milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bugünlere gelmesinde en büyük paya sahip olan Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi minnetle ve saygıyla anıyoruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: